fredag den 26. oktober 2012
spinatsalat med æble, tranebær & lakrids
Hertil aften fik jeg afprøvet denne anderledes salat, set hos Frk. Kræsen. Det anderledes tvist ved salaten er lakridsrodspulveret, men nøj(!) det er et hit. Kombinationen af de forskellige ingredienser er virkelig lækker. Det er ikke sidste gang, jeg laver den.
spinatsalat med æble, tranebær & lakrids
(1 pers.)
1 stor håndfuld frisk babyspinat
1/4 æble
6-8 mandler
lidt tørrede tranebær (Urtekram)
et drys lakridsrodspulver (Urtekram)
dressing:
1 tsk olie
2 tsk æbleeddike
et drys urtesalt
fremgangsmåde:
1) Skyl spinaten og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Kom derefter i en skål.
2) Skær æblet i helt tynde både og fordel oven på spinaten.
3) Hak mandlerne groft og drys over salaten sammen med tranebær.
4) Drys lidt lakridsrodspulver over salaten.
5) Bland olie, eddike og urtesalat -hæld over salaten og servér straks.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det lyder jo bare nemt og lækkert :-)
SvarSletSynes altid lakrids er en succes! :-)
Hej AJ,
SletLakrids er altid en succes, men jeg har aldrig prøvet det i salat før. Det er en også en succes!
God weekend
- frk. sveske
Uhhha det lyder som en utrolig god kombination. Jeg kan godt finde på at tage et æble i både med hakkede mandler og lakridspulver til mellemmåltid, så kan nemt forestille mig, hvor godt det smager :-)
SvarSletHej Charlotte,
SletDet er virkelig en lækker kombination. Jeg bruger oftest kanel på mine æbler, da jeg er vild(!) med kanel. Men det er ikke umuligt, at lakridspulver kommer på banen. Salaten bliver helt sikkert lavet igen.
God aften.
KH
- frk. sveske