Lækre luftige proteinpandekager med crunchy mandelsmør og økologiske danske jordbær!
Proteinpandekagerne er lavet efter opskrift uden mælk, da jeg de seneste dage har fjernet (ko)mælkeprodukter fra min kost - det er ret opsigtsvækkende, hvor ofte jeg rent faktisk bruger dem. Jeg er blevet glad for denne udgave af opskriften på proteinpandekagerne, så den får I lige her:
proteinpandekager uden (ko)mælk
(6 små)2 æg
1½ past. æggehvide (= 1 bg.)
½ dl kokosmælk
3/4 scoop proteinpulver med chokoladesmag
2 tsk kanel
1 spsk fiberHUSK (den gule æske)
evt. 1 spsk kokosmel (alm.)
2 tsk kokosolie til stegning
fremgangsmåde:
1) Pisk alle ingredienserne sammen - der er lidt klumper i.
2) Bag pandekagerne på en varm pande i kokosolie. De skal vendes, når det ryger fra kanterne.
What's not to enjoy?!
P.S. Har ikke været helt mælkefri i dag - fik lidt fed ost i dagens aftensmaden, som blev spist ude i selskab med min dejlige familie.
Hej
SvarSletJeg har lige fundet din blog og har allerede været godt i gang med at læse dine indlæg.
har bare lige et par spørgsmål...
Hvad er forskellen på den grønne og gule HUSK? og
får du ikke for mange æg? Er der ikke noget med at man ikke må få for mange æg pga. kolesterol.
Hilsen Rikke
Hej Rikke,
SletVelkommen på bloggen og glæder mig da, du har lyst til at læse med :-)
Jeg er ikke klar over den præcise forskel, men efter erfaring kan jeg se, at den gule super mere væske og er meget finere end den grønne. Den gule er specielt udviklet til bagning og den grønne er egentlig et kosttilskud.
Den med æggene er en gammel myte, som er afvist. Det er jeg i hvert fald ikke bekymret for.
- frk. sveske
Hej igen
SletTak for dit svar. Ok har lige købt den grønne HUSK - må se om jeg kan finde den gule.
jamen det med æggene er muligvis forældet - der dukker jo hele tiden noget nyt op:)
JEg har i en måneds tid droppet sukker, hvilket er gået meget fint, men i den sidste uges tid er jeg faldet lidt i igen. Derudover vil jeg gerne droppe kulhydrater, da jeg kan mærke stor forskel på min mave når ikke spiser det. Derfor skulle dagen idag være startskuddet til at droppe begge dele igen, men pga. sult kastede jeg mig over aftensmaden som bestod af rugbrød. Jeg er jo meget fedtforskrækket og tænker at det måske er derfor det gik galt idag - ingen fedt udover avocado og nogle mandler. Men det jeg egentlig vil spørge om er at hvis man vil tabe sig kan det så godt lade sig gøre med din måde at spise på?
Hov blev lige lidt længere end planlagt, men synes jeg har så mange spørgsmål:)
Hilsen Rikke
Godmorgen Rikke,
SletDu er velkommen til at skrive alt det, du har på hjertet og ønsker du ikke at dele det på bloggen, kan du fange mig på mail: mizz_sunsweet@msn.com.
Den gule fiberHUSK fåes i helsekostbutikker. Jeg køber min online sammen med mine kosttilskud hos naturoghelse.dk.
Der dukker nemlig hele tiden ny viden op.
Jeg kan også se tydelig forskel på min mave med kosten uden korn og jeg kan i langt højere grad 'styre' mit blodsukker, når kulhydratniveauet holdes nede.
MEN jeg har ikke tabt mig ud over væsken i løbet af den første uges tid. Jeg har nydt fed ost, fløde, creme fraiche etc. Pt. har jeg dog minimeret disse mælkeprodukter i håb om at regulere min vægt. Det skal lige siges, at jeg i perioder også flirter med sukkeret og det påvirker selvfølgelig min krop - binder væske etc. og dermed vægtøgning. Jeg håber, at min opmærksomhed på mælkeprodukterne kan føre til vægttab på den lange bane.
Jeg vil dog sige, at du sagtens kan tilføje fedt til din kost ud over mandler og avocado, for at holde blodsukkeret stabilt. Jeg overhælder ikke min mad med olie, men steger i kokosolie og laver dressing til salat/ grønt med oliven- eller rapsolie. Ellers elsker jeg også avocado og spiser typisk forskellige nødder som formiddags- eller eftermiddagssnack.
Det er blot mine erfaringer og det står dig selvfølgelig frit for, hvordan du vil leve :-)
Mærk efter på din krop.
KH
- frk. sveske