onsdag den 2. april 2014

maddagbog no. 9: mandagsmåltider på striks LCHF

morgenmad:
grøntsagsfladbrød med hhv. kylling og feta i mayo & skinke og ost + grønt

frokost:
kyllingedeller med chorizo & feta, savoykål med feta, ananaskirsebær og vivaigrette,
peberfrugt og sennepsmayo

aftensmad:
kyllingenuggets, aioli og grøn salat med olie/balsamico-dressing

Igen en lettere forsinket maddagbog, da hverdagen pt er ved at løbe mig lidt over ende - i hvert fald, når det kommer til blogge-tid. Men bedre sent end aldrig, siger man jo.
Mandagens måltider bød på lækkerier i bedste LCHF-stil. Morgenmaden blev lækre madder, da der endnu en gang var blevet kreeret lækre grøntsagsfladbrød i weekenden (min bedste opskrift kommer snarest). Da jeg vågnede havde jeg nemlig bare lyst til kylling, så kylling og feta i mayo måtte der laves. Heldigvis har kæresten ofte stegt kylling på køl til sine mange madpakker - win win situation.
I madpakken røg der kyllingedeller fra fryseren og en hurtig savoykålssalat med - det glider jo alt sammen ned med en god dip og fed feta.
Efter træning måtte der hurtig aftensmad på bordet. Igen kylling - hold da op, det blev til kylling på hele tre måder på min mandag, denne gang som lækre sprøde nuggets med rigeligt aioli.

God aften!

4 kommentarer:

 1. Hej, Tak for tips om spændende opskrifter :) Kan jeg maile til dig ?
  Mvh. Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette,
   Selv tak, det glæder mig at kunne inspirere herinde.
   Ja, du kan kontakte mig på mizz_sunsweet(a)msn.com.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Hej Frk. Sveske
  Tak for en dejlig blog med masser af inspiration.
  Jeg kan se du "lider" under øget sult for tiden, og jeg tænkte at jeg selv har haft problemet, på trods af LCHF kost og cardio træning der som regel regulerer min appetit ret godt. Min løsning blev at faste lidt i stil med 5:2 eller 16:8 principperne, altså at man tvinger maven til at acceptere en fasteperiode på x antal timer. Det har ligesom nulstillet min sultfornemmelse, dels så jeg ikke er ved at dø af sult om morgenen, men også på den måde at mindre mad pludselig giver en god mæthed. Har du overvejet at prøve noget lignende?Det kan jo være at du kan få styr på en evt hormonel ubalance der er forårsaget af fysiologiske og psykologiske forhold som stress.
  Mange velmente hilsner fra Vibeke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vibeke,
   Tusinde tak for din besked.
   Jeg er klar over den med træningsniveauet. Min appetitregulering er dårlig og her har fedtet ellers hjulpet mig godt på vej.
   Ang. faste, så har det ikke fungeret for mig tidligere, da jeg simpelthen blev FOR sulten og dermed var det vejen lige ud i overspisning. Jeg har dog overvejet, om jeg må en måde kunne forsøge mig med at spise de tre hovedmåltider tættere på hinanden, så der ikke går 6-7 timer imellem.
   Det ville være lækkert at få balancerne rettet op. Pt ser jeg frem til at trække stikket op et par uger, så kan det hele forhåbentlig falde lidt til ro.
   Tak.
   KH
   - frk. sveske

   Slet