søndag den 20. april 2014

chiagrød med havtorn & kanel


Selv om jeg har erfaret at chiagrøden ikke kan udgøre et helt morgenmåltid for mig, så udelukker det ikke at den kan være en lækker dessert. Derfor skal I da heller ikke snydes for denne lækre smagsvariant. Jeg fandt frysetørret havtorn i min kurv med bageingredienser - ja, det er vist lidt siden, jeg har været i bunden af den, som røg på toppen sammen med mit yndlingskrydderi - kanel. Den kombination er virkelig lækker - kanel tilfører sødme, mens havtornen er syrlig.

chiagrød med havtorn & kanel
(1 port./ 2 desserter)

2 spsk chiafrø
1 spsk hampefrøskaller (kan udelades)
1½ dl kokosmælk - gerne Extra Creamy fra Santa Maria
et drys vanillepulver (kan udelades)

topping
frysetørret havtorn
kanel

fremgangsmåde:
1) Rør alle ingredienserne sammen i glas med lufttæt låg.
2) Sæt grøden i køleskabet natten over.
3) Næste morgen: rør grøden godt igennem - tilsæt evt. ekstra kokosmælk, hvis den er for tyk i konsistensen.
4) Top med et drys kanel og frysetørret havtorn - and...dig in ;)



God påske!

_____
Indlægget indeholder affiliatelinks

2 kommentarer:

  1. Hej frk. Sveske,
    Jeg har prøvet at kontakte dig via instagram men jeg ville også lige prøve her. Jeg laver en opgave om introversion og social web interaktion og bruger interviews som data. jeg har fulgt din blog i længere tid og mener at det ville være interessant hvis du har tid og lyst til at svare på nogle spørgsmål. Min mail er nm02y@hotmail.com kontakt mig endelig. mvh Nina

    SvarSlet
  2. Har kun prøvet at lave chiagrød kold en gang.... Ellers laver jeg den varm.tror jeg vil prøve igen med den kolde.. Jeg bruger 3 spk chiafrø og 1.1/2 dl piskefløde 1 dl vand til en portion..og den holder mig mæt indtil frokost..smager som risengrød mums..med kanel selvfølig..��

    SvarSlet