Lørdag er der plads til lidt lækkerier herhjemme, dem er der ellers skåret ret meget ned på. Der lå en banan også meget kedelig ud i min vindueskarm, så det var oplagt at bruge den i dagens søde indslag. Banan søder jo helt naturligt og jeg en meget moden banan har ekstra meget sødme. Banan blev derfor eneste sødning i disse må brød, så de kan måske endda snige sig ind på hverdage. Opskriften er stort set lig denne, men I får den også lige her, som jeg lavede dem i dag.
tofarvede mini bananbrød
(6 store muffinforme)
1 stor moden banan
½ dl kokosmælk, fløde el. lign.
2 æg
1 tsk kanel med top½ tsk vanillepulver
50 g smeltet kokosolie eller smør
1 dl kokosfiber
½ tsk bagepulver
2 måleskeer loppefrøskaller
1 spsk kakaopulver - jeg brugte raw
fremgangsmåde:
1) Tænd ovnen på 200 grader.
2) Blend banan, kokosmælk og æg med kanel og vanillepulver.
3) Rør smeltet smør/ olie i sammen med kokosfiber, loppefrøskaller og bagepulver i.
4) Kom halvdelen af dejen i seks forme.
5) Rør kakao i den sidste halvdel af dejen og fyld i formene ved siden af den lyse.
6) Bag brødene ved 200 grader i ca. 15 min.
...enjoy!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar