onsdag den 27. februar 2013

sund måned: en dag i min maddagbog #4

morgenmad (kl. 6.25):
kanelomelet med ½ banan, hasselnøddesmør og kokosmel

frokost (kl. 13.00):

pre-workout snack (kl. 15.30):
1x BetterBar, 2 tsk. peanutbutter & 2 stk. sukkerfri Werther's

aftensmad (kl. 17.50):
meatza og mættende tomatsalat


dessert:
1 stk. hjemmelavet proteinbar + ca. 10 g mørk chokolade 86 %

Det var et kik på mine måltider fra tirsdagen. Jeg fik lækkerier og det går, indrømmet, ikke så godt med at holde 'det søde' ude af hverdagen, men sådan er det nu en gang. Der var behov for lidt på energikontoen før træning og det gav da også lige et boost, for jeg havde i hvert fald en god træning (læs: selv om jeg igen er på på egen hånd), som også kan mærkes i dag.
Jeg nød godt af at have rester på køl til aftensmaden - og det er min livret og virkelig skønt at kunne få aftensmad på bare 15 minutter. De af jer, som følger mig på instagram kan også se, at madpakkerne typisk også er rester og kyllingedellerne er en hyppig genganger ;-) Hjemme hos mig, må det gerne være nemt at lave lækkre LCHF-måltider i hverdagen, så snittede grøntsager i køleskabet er en vinder.
Efter aftensmaden var jeg også lige nødt til at have en smagsprøve på en portion nylavede proteinbarer og det er godkendt, så ryger her på bloggen snarest.

4 kommentarer:

 1. Som sædvanlig vil jeg sige yummy :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annika,
   Det var en yummy tirsdag igen igen hos mig.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Hold op hvor ser det lækkert ud! Særligt frokosten ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej,
   Skøn frokost - jeg elsker faktisk min madpakke og gør også noget ud af den. Det er lige der midt i arbejdsdagen, der er brug for et lækkert pusterum og god energi i maven.
   KH
   - frk. sveske

   Slet