fredag den 27. juli 2012

kukkassen uge 30


I denne uge blev det endnu en gang tid til levering fra Aarstiderne. De var gået lidt i glemmebogen, da jeg ikke lige har kunne få det til at passe med, at min kæreste var hjemme + at der var lækre sager i kassen. Nu kommer han heldigvis hjem i morgen og der var gode brugbare grøntsager i kassen, så den blev leveret i eftermiddag. For første gang var hele indholdet desværre ikke pænt. Auberginen i venstre hjørne var halvt rådden, så det har jeg nu sendt en lille mail til Aarstiderne om. De skriver på deres hjemmeside, at de refunderer dårlige varer, så det forventer jeg.

Kukkassen i denne uge indeholder:

1 bt gulerødder med top
1 bt forårsløg
1 spidskål
1 broccoli
1 rød peberfrugt
1 citron
1 stort hoved krølsalat
6 tomater
1 agurk
1 rød chili
1 aubergine
dild (er ikke på billedet, da det gik til min mor)

Jeg glæder mig til at bruge alle de grønne sager som ingredienser i den kommende uges madlavning.
Skulle nogle ligge inde med en lækker salat, hvor krølsalaten kommer til sin ret - let me know. Jeg ville rigtig gerne lave denne salat med broccolien, men hvor kan jeg opdrive sukkerfri æblejuice eller lignende? Jeg ved, der ikke er tilsat sukker til juice, men juice er jo fyldt med sukker. Findes der evt. en most, som kan være acceptabel?

I det hele taget modtages gode idéer til madplanen med ovenstående ingredienser ;-)

2 kommentarer:

 1. Kunne du måske bruge æble-eddike istedet for æblejuice?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej,
   Muligvis. Kæresten bryder sig bare ikke om eddike og jeg er bange for, at sødemiddel ikke er nok til at rette op på det...
   - frk. sveske

   Slet