torsdag den 12. juli 2012

jordbærsnack med kokos, lakrids & macadamia


Hertil eftermiddag lavede jeg denne lækre palæo-inspireret snack. De danske jordbær er vist ved at synge på sidste vers, men jeg købte en fin bakke med hjem fra indkøbsturen. Dertil ville jeg egentlig have forsøgt mig med kokos-skum a la flødeskum, men det er vist kun den fede del, man skal piske og jeg havde en rest blandet på kål. Desuden var klokken mange, så det må blive en anden dag, jeg eksperimenterer med det.

jordbærsnack med kokos, lakrids & macadamia
(1 pers.)

150 g jordbær
2-3 spsk kokoscreme
½-1 tsk lakridsrodspulver
5-10 g hakket macadamianød evt. saltede

Jeg var lidt spændt på, hvordan kokoscremen fungerede her, men den er perfekt fed i konsistens og smagen har et strejf af kokos. Lakridsrodspulveret er bare et hit i kombination med jordbær, kokos og den salte, fede nød. Ingredienserne kunne sikkert også fint blendes og fryses til is med lidt banan for at tilføre noget sødme.

2 kommentarer:

  1. Mums, det ser lækkert ud! :)

    // Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne,
      Det var en lækker og hurtig snack ;)
      God weekend
      - frk. sveske

      Slet