mandag den 16. juli 2012

en dag i min maddagbog vol. VIII

morgenmad:
proteinpandekager med crunchy peanutbutter, banan og jordbær i skiver

frokost:

eftermiddagssnack:
proteinpandekager med mandelsmør & jordbær

aftensmad:
rucolasalat med kylling, melon & agurk, 10 ristede mandler + 4 gulerødder

Det er vist lidt siden, jeg har blogget 'en dag i min maddagbog', men her har du fået et kik på søndagens måltider. 
Uhm! Jordbær og dejlig mættende proteinpandekager - det er en af mine favoritter lige for tiden. Det varer nok ikke længen inden det er slut med de danske jordbær, så det er forkælelse sålænge de er her. Jeg laver typisk en portion af pandekagerne efter denne opskrift, som giver seks styk, og spiser så 2/3 af portionen til morgen mad og den sidste 1/3 til snack (måske en lidt stor snack, men... uhm!).

Hvad er din farvoritspise i denne danske sommertid?

6 kommentarer:

  1. Jordbær, jordbær og jordbær. Men ja, de danske er godt nok på retur, jeg har i hvert fald ladet dem stå et par gange nu. Øv bøv. Men det er vel noget af det, der gør dem så lækre, at de kun er der kort tid. Og det er nok meget godt for økonomien, at jeg ikke køber en bakke eller to hver dag:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, de er desværre på retur - men grønthandleren havde en masse og de er virkelig lækre. Det udnytter jeg lige her på falderebet - synes jeg er kommer i underskud. Var ret nærig, da sæsonen startede, for du har helt ret - det er DYRT med friske bær.
      - frk. sveske

      Slet
  2. Jeg kan desværre ikke tåle jordbær, men det er jo det bedste i verden:-)
    Som erstatning" spiser jeg friske danske ærter, der lige nu er på deres bedste.
    Som Rikke synes jeg dog også, økonomien tager lidt skade af en pose hver dag:-)
    Kh Trine

    SvarSlet
    Svar
    1. Øv da, men så det godt, der er så mange andre lækre bær.
      Jeg springer til gengæld ærterne over, da det jo er en bælgfrugt ;-)
      Jeg spiser langt fra en bakke om dagen - den varer 3-4 dage hjemme hos mig (den holdt ikke, hvis kæresten var hjemme), men jeg nyder dem i små mængder.
      - frk. sveske

      Slet
  3. Hejsa!
    Lækker blog du har dig!
    Jeg følger med fra sidelinien hver dag :)

    Nå, men nu til mit spørgsmål:
    Hvad er det for en tomatsovs du bruger til
    dine kødboller?
    Den ser nemlig super god ud :)

    -Carina

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Carina,
      Altid dejligt at høre fra jer derude. Det glæder mig, at du kan lide min blog.
      Spørgsmål er altid velkomne.
      Jeg har i denne omgang snydt med en færdiglavet pastasauce fra Urtekram med basilikum ;-) Ellers kan den med fordel laves af Urtekrams mosede tomater eller anden passata kogt med hvidløg, masser af basilikum eller andre fortrukne krydderurter.
      - frk. sveske

      Slet