morgenmad:
proteinpandekager med crunchy peanutbutter, banan og jordbær i skiver
frokost:
kødboller med tomatsauce, blomkålscoucous med bagte tomater,
grillet courget & peberfrugt + ½ avocado
eftermiddagssnack:
proteinpandekager med mandelsmør & jordbær
aftensmad:
rucolasalat med kylling, melon & agurk, 10 ristede mandler + 4 gulerødder
Det er vist lidt siden, jeg har blogget 'en dag i min maddagbog', men her har du fået et kik på søndagens måltider.
Uhm! Jordbær og dejlig mættende proteinpandekager - det er en af mine favoritter lige for tiden. Det varer nok ikke længen inden det er slut med de danske jordbær, så det er forkælelse sålænge de er her. Jeg laver typisk en portion af pandekagerne efter denne opskrift, som giver seks styk, og spiser så 2/3 af portionen til morgen mad og den sidste 1/3 til snack (måske en lidt stor snack, men... uhm!).
Hvad er din farvoritspise i denne danske sommertid?
Jordbær, jordbær og jordbær. Men ja, de danske er godt nok på retur, jeg har i hvert fald ladet dem stå et par gange nu. Øv bøv. Men det er vel noget af det, der gør dem så lækre, at de kun er der kort tid. Og det er nok meget godt for økonomien, at jeg ikke køber en bakke eller to hver dag:)
SvarSletJa, de er desværre på retur - men grønthandleren havde en masse og de er virkelig lækre. Det udnytter jeg lige her på falderebet - synes jeg er kommer i underskud. Var ret nærig, da sæsonen startede, for du har helt ret - det er DYRT med friske bær.
Slet- frk. sveske
Jeg kan desværre ikke tåle jordbær, men det er jo det bedste i verden:-)
SvarSletSom erstatning" spiser jeg friske danske ærter, der lige nu er på deres bedste.
Som Rikke synes jeg dog også, økonomien tager lidt skade af en pose hver dag:-)
Kh Trine
Øv da, men så det godt, der er så mange andre lækre bær.
SletJeg springer til gengæld ærterne over, da det jo er en bælgfrugt ;-)
Jeg spiser langt fra en bakke om dagen - den varer 3-4 dage hjemme hos mig (den holdt ikke, hvis kæresten var hjemme), men jeg nyder dem i små mængder.
- frk. sveske
Hejsa!
SvarSletLækker blog du har dig!
Jeg følger med fra sidelinien hver dag :)
Nå, men nu til mit spørgsmål:
Hvad er det for en tomatsovs du bruger til
dine kødboller?
Den ser nemlig super god ud :)
-Carina
Hej Carina,
SletAltid dejligt at høre fra jer derude. Det glæder mig, at du kan lide min blog.
Spørgsmål er altid velkomne.
Jeg har i denne omgang snydt med en færdiglavet pastasauce fra Urtekram med basilikum ;-) Ellers kan den med fordel laves af Urtekrams mosede tomater eller anden passata kogt med hvidløg, masser af basilikum eller andre fortrukne krydderurter.
- frk. sveske