morgenmad:
1 svampet squashbolle med smør, 1 æg, ½ avocado og revet squash med citronsaft
formiddagssnack:
4-5 gulerødder
frokost:
5 falafelkugler fra Nutana med spinat, ½ avocado, tomat, ægte feta og grøn pesto
+ 1 lille proteinpandekage med mandelsmør og ca. 50 g frosne druer
eftermiddagssnack:
4 små tørrede abrikoser med mandelsmør
aftensmad:
Det var min søndags måltider. Jeg nød virkelig en lækker morgenbolle med smør - helt uden den tunge fornemmelse og med god samvittighed. De kan helt sikkert anbefales.
Der sneg sig lige lidt korn og bælgfrugter ind i min frokost - men den skulle være nem og de lå og puttede i fryseren. Der gik lidt weekendhygge i aftensnacken og den smagte nu godt den skildpadde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar