lørdag den 28. juli 2012

en dag i min maddagbog vol. X

morgenmad:
blueberry pancakes (protein version) med cashewnøddesmør 
og lidt skyr med friske hindbær & vanilleolie

formiddagssnack:
12 mandler

frokost:
rest grillet oksesteak med gouda, salat med asparges, blåbær & vanilleolie,
tzatziki 10 % + rød peberfrugt

eftermiddagssnack:
blueberry pancakes med cashewnøddesmør

aftensmad:
sandwich i hørfrøbolle (opskrift på vej) med 'double cheese' (hytteost + gouda) og grønt

= fredagens måltider. Der gik lidt meget pandekager og 'brød' i den, men det er der jo råd for. Satser på det hjælper meget på det, når jeg har udryddet den lækre gouda.

Brøderstatningerne foranlediger på en eller anden måde mere brød. Det er vist vanen fra gamle dag som tager over - for jeg har bare spist MEGET brød tidligere. Dog vil jeg sige, at jeg ellers ikke har det store savn efter brød. Ud over pandekagerne har jeg på det seneste også begrænset de sukkerfrie lækkerier, da jeg desværre tror, at de kunstige sødemiddel tricker min sukkertrang. Jeg nærmer mig de tre uger som sukkerfri, men hold nu op! hvor skal jeg sige 'nej tak' mange gange. Det er ikke lige et svar, som altid kan gå ubemærket hen, men det er i virkeligheden en helt anden snak.

Nu vil jeg nyde en lignende gang morgenmad og inden længe går turen til lufthavnen.
Ha' en rigtig dejlig weekend!

2 kommentarer:

  1. Jeg har ikke set din blog før - men den er rigtig god, og meget inspirerende! :-)
    Spørgsmål til dit indlæg: Laver du selv Cashew-smør?
    Kh Sheila

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Sheila,
      Mange tak for de søde ord og velkommen ti.
      Nej, jeg laver ikke nøddesmør selv, da jeg ikke lige tror på min blender og ikke ejer en foodprocessor (endnu).
      KH
      - frk. sveske

      Slet