søndag den 6. maj 2012

mangosalsa


Fredag aften skulle jeg i biografen og spiste derfor tidlig aftensmad, så det skulle være noget nemt, men stadig lækkert - det var jo fredag ;-) Siden jeg modtog give-away'en fra Xenia, havde jeg haft lyst til mexicansk, så derfor blev aftensmaden en smule mexicansk inspireret, men uden korn.
Til en gang taco-krydret oksekød lavede jeg lidt lækker farverig salsa som topping.

mangosalsa
(2 pers.)

½ mango
½-1 avocado
2-4 tomater
½ agurk
½ rødløg
saft af ½-1 lime
1-2 spsk. agavesirup
evt. lidt frisk rød chili

fremgangsmåde:
1) Del tomaterne i halve og fjern kernerne.
2) Skær mango, tomat, agurk og avocado i små tern.
3) Skær rødløget i helt tynde ringe og halvér til halvmåner.
4) Bland limesaft og sirup og vend det i ternerne. Top evt. med frisk chili
5) Lad gerne salsaen trække en halv times tid før servering.

taco-krydret oksekød i romaine-'skal' (alternativ til tacoskallen) toppet med 
mangosalsa, creme fraiche rørt med chilisauce og revet ost.

 proviant til biografturen*:
raw chokolade & peanutcookies

Ingen kommentarer:

Send en kommentar