Aftenens mad blev chicken parmigiana med inspiration fra Sabina og Line. Det er helt sikkert en ret, jeg skal eksperimentere lidt med. Kunne godt tænke mig, at paneringen stadig var sprød ved servering. Det var nemlig kun de stykker, som lå øverst, der stadig knaste. En del af paneringen røg desværre også af, da jeg skulle skære kyllingen i stykker, inden den kom i fadet med de øvrige ingredienser. Desuden savnede jeg noget ost, som smagte af noget, men det var der ikke lige i køleskabet, så det må blive næste gang.
chicken parmigiana
(4 pers.)
2 kyllingbrystfileter
Ca. 300 g rå fuldkornspenne
1 gl. af 500 ml Dolmio pastasauce classico
2 kugler frisk mozzarella
Rasp:
5 stk. Wasa Delikatess knækbrød
1 stor håndfuld Kelloggs All Bran
2 spsk. sesamfrø
salt og peber
Fremgangsmåde:
1) Rasp af knækbrød og Kelloggs All Bran + 1 sammenrørt æg til paneringen
3) Den panerede kylling bages 25 min i ovnen ved 200 grader - den vendes, når halvdelen af tiden er gået
4) Fadet klar til ovnen. Kyllingen skæres i mundrette stykker og blandes med pasta og tomatsauce, hvor frisk mozzarella rives i stykker henover.
5) Den færdige ret efter 20 min. ved 200 grader.
Tror denne ret skal prøves! :) Det er noget lækkert mad du kreere! God torsdag til dig. Hilsner Line
SvarSletMange tak og ilm, Line.
SvarSletDen var bestemt også lækker og som sagt en, jeg skal have eksperimenteret lidt med.
Jeg skal lige høre, hvordan det går med de -5 kilo (skidt skidt her)?
- frk. sveske
(Det ville altså være smart, hvis man fik en mail, når der kom et svar på en kommentar - kan man få det?) Det andet gider jeg s*u ikke svare på.. ;) Haha nej, det går ikke godt.. Tror jeg må opgive vægtabet her de næste uger pga. ferien.. Men så forsøge ikke at tage på i det mindste! Hvad med dig? :)
SvarSletHelt enig - har selv tænkte det sammen, men tror ikke, at det er muligt.
SvarSletNej, sådan går det også her, men jeg har ikke ferie før midt i august, så burde virkelig stramme mig an.
- frk. sveske