293 kcal - 32 % protein, 17 % kulhydrat og 51 % fedt (der vejer mozzarellaen bare tungt...)
Frokosten i går skulle lige pludselig gå stærkt, da jeg skulle afsted til Tyskland med familien lige ved middagstid. Jeg fik lavet mig en hurtig, men rigtig lækker omelet.
omelet m. frisk mozzarella, spinat & tomat
(1 pers.)
2½ æggehvide
1 æggeblomme
½ frisk mozzarella
40 g tomat
15 g frisk spinat
salt, peber
1) Pisk æggehviderne og -blommen sammen i en skål.
2) Held æggene på panden og lad dem bage til omeletten er så stiv på oversiden, at du kan klappe den sammen.
3) Kom fyldet på den ene halvdel af omeletten og klap den anden halvdel over fyldet.
4) Steg omeletten på begge sider, så mozzarellaen lige kan smelte indeni.
Jeg spiste 3 nyskrabede gulerødder til.
Omeletten vil også være perfekt som morgenmad og der er uendelige muligheder for at variere fyldet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar