lørdag den 16. juli 2011

2811

state of the week
Det er blevet lørdag igen og dermed en tur på vægten for mig. Jeg har ikke været alt for god i den seneste uge... så jeg havde ikke lige nogle positive forventninger.
Kosten har godt nok haltet - jeg har spist for meget sukker og for mange carbs (kylhydrater) generelt. Det er primært efter arbejde, at jeg skal tage mig selv i nakken. Sukkertrangen er stor der og typisk igen efter aftensmad, men efter aftensmad har jeg kunne holde mig fra det.
Motionen har der været lidt for lidt af. Jeg havde sat mig for minimum 6 x 45 minutter og det er blevet til 4 x morgen-powerwalk af 45+ min og 1 x morgenspinning á 45 min, altså 5 x ca. 45 min. Regnen drillede mig både onsdag og torsdag morgen, så derfor ingen poweralk nogle af de dage. Der er også på motionssiden plads til forbedring ;-) Cykel bliver fortsat prioriteret som transport til arbejde. I denne uge cyklede jeg 2 ud af 4 dage.

Vægten sagde 70,6 kilo i dag, det er faktisk -1,5 kilo siden sidste lørdag. Det kan jeg kun være tilfreds med, selv om det nok mest er væske. Næste lørdag skulle jeg gerne være røget under de 70 kilo. Det vil jeg i hvert fald kæmpe for. (Jeg beklager billedets kvalitet)

1 kommentar:

  1. Ufh.. Det må blive stort på lørdag! :-)

    SvarSlet