mandag den 18. juli 2011

mandag - kom og gik...

Min tørstslukker/ belønning efter dagens træning...(og et af indkøbene fra Tyskland i fredags)

Så blev det mandag igen! Hmm... De kommer altid igen lige når det går så godt med at holde weekend og fri.
Jeg kom dog tidligt ud af dynerne og den stod på ca. 50 minutters powerwalk. Det er bare en dejlig start på dagen, selv om det er svært lige når jeg skal op. Det betyder så også, at jeg bare er TRÆT nu.
Men men det blev også til en omgang cardio i fitnesscentret efter arbejde, inden jeg skulle op og lave mad hos familien sammen med min mor, hyggeligt.
Menuen stod på græsk burger i pitabrød med tzatziki, revet gulerod/squash, soltørrede tomater, feta og bådkartofler med hvidløg i ovnen som tilbehør (jeg nøjedes dog med en smagsprøve af dem). MUMS! Det var lækkert og helt sikkert ikke sidste gang, det kommer på menuen.
Det var den mandag - men mandagen, hvor der blot er 1 uge til verdens mest fantastiske kæreste kommer hjem :-)

Håber, I har haft en god mandag?

2 kommentarer:

 1. Ja, mandag har det med at komme lidt ubelejligt ;O) Min mandag startede dog med en skøn løbetur i dejligt vejr.. -så får man næsten ikke bedre start på ugen! :O) I øvrig lyder aftensmaden med græsk burger ubeskrivelig godt, så det kan være, næste mandag skal stå på det hjemme ved os :O)

  SvarSlet
 2. Hej Heidi,
  Velkommen på min blog ;-) Dejligt med endnu en læser.
  Motion fra morgenstunden er bare en god start på dagen.
  Den græske burger kan klart anbefales og er lettere end den traditionelle version. Vi fik inspiration fra torsdags-opskriften i denne uges føtex-avis, hvor de er begyndt at lave madplaner.

  SvarSlet