søndag den 7. juli 2013

kesoplätter med chiaknas


Uhm... Jeg elsker weekendmorgener med god tid til at kræse om morgenmaden... Det havde jeg til morgen, da jeg var færdig med dagens træning inden otte og havde resten af dagen foran mig. Derfor blev der lavet pandekager til morgenmad, endnu en omgang kesoplätter. Bare i en variation med chiafrø, som Louise havde fristet med. Jeg elsker birkes og tanken var lidt, at chiafrøene måtte give samme effekt. Desuden er de små frø jo fyldt med gode sager - win win

kesoplätter med chiaknas
(ca. 12 stk.)

3 æg
200 g hytteost
1/2 dl piske- eller kokosfløde
et drys salt
1 spsk HUSK/ loppefrøskaller
2 spsk chiafrø
smør til stegning

fremgangsmåde:
1) Pisk æg, hytteost og fløde sammen i en skål.
2) Tilsæt loppefrøskaller og chiafrø - rør godt, så der ikke er klumper.
3) Smelt smør på en middelvarm pande og bag små pandekager til de er gyldne på begge sider.

tip!
Servér som lækker dessert eller blot morgenmad med hindbær-/jordbærflødeskum







...enjoy!

3 kommentarer:

  1. Uh, lækkert! Så må næste skridt være at smide noget citronskal deri, så man får den gode citron-"birkes-kombi :D

    SvarSlet
  2. Hmm de ser nu flottere ud end mine :0) Sjovt at du Xenia nævner det med citronen, har gået og tænkt netop på den kombi siden jeg lavede dem !

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Louise,
      Tak skal du have - det blev i hvert fald rigtig lækre!
      KH
      - frk. sveske

      Slet