morgenmad (kl. 6.30):
lchf æggemælk m/ kakao & lakrids
formiddag (kl. 11):
½ kop the m/ kokosolie
frokost (kl. 13.15):
kødsovs med smør!, blomkålsrosti og tomat/ feta i pesto
aftensmad (kl. 17.15):
3 stk. oopsies m/ mayo, avocado, æg og tomat/ tandsmør, havarti og peberfrugt/ tandsmør
+ en osterulle og agurk 'on the side'
Kender I ikke det, når der går mandag i måltiderne? Hos mig kommet det til udtryk ved, at jeg ikke har meget tid til morgenmaden, fordi det vågne A-menneske lige nød dynen lidt for længe, så er en æggemælk nem og mættende morgenmad. Frokosten er heldigvis madpakke, så den er klaret. Aftensmaden skulle have været noget helt andet, som ikke lige var tiltrækkende og menuen bliver derfor ændret. Det blev til skønne pålægsmadder - selvfølgelig yderst LCHF- og ketosevenlige. Det var jo nybagte oopsies i køleskabet og de gør det nemt ud for rugbrødet. De kan så toppes med diverse lækkerier - jeg valgte æg/ mayo/ avocado- kombinationen og en ostemad ;-) Den ekstra oopsie med tandsmør var egentlig lidt frås, men det er lige det der med at stoppe ved mæthed. Mine øjne vil stadig have mere end hvad kroppen har behov for - i hvert fald min mistanke. Derfor tager jeg også den længe udskudte tælle-stikprøve i dag. Håber ikke, det giver for meget bøvl i min madlavning, men den bliver muligvis forsimplet en smule. Ketonniveauet er dog ret højt, så mon ikke den fedtenergiprocent er banket godt i vejret?
Hvor ser din frokost bare super lækker ud! Mums :-)
SvarSletHej Mette,
SletTak - ja, rester i madpakken er luksus.
KH
- frk. sveske
Hvordan laver du blomkålsrösti?
SvarSletHej Snullemor,
SletStort set ligesom blomkålspizzabunden, men skal nok lige få delt opskriften herinde senere i dag ;-)
KH
- frk. sveske
Kære Sveske
SvarSletUhm, de ser lækre ud de blomkålsrösti - nogen lignende har jeg tidligere haft stor succes med at bruge som sandwichbrød i madpakken :-)
Kh Trine
Hej Trine,
SletJa, de er også perfekte som brøderstatning. Skønt med tilbehør, der kan bruges på så mange måder.
KH
- frk. sveske
Hvor er det altså spændende at følge med i både dit og Louise's ketose-liv! Jeg må indrømme jeg er ret fascineret af det og ved at samle mod til det. -Det er mest tanken om alt det fedt, jeg lige skal overvinde. Men jeg synes at kunne fornemme, hvordan i roser det stabile blodsukker og mætheden. Jeg er lidt imponeret; godt gået. -Og dejlige billeder du lægger ud, uhm :)
SvarSlet/Sheila
Hej Sheila,
SletDejligt at høre, at du synes, det er spændende at følge med herinde. Jeg nyder at dele alt det hele med jer og ikke mindst læse de skønne kommentarer.
Ja, Louise fristede også mig, så jeg nu har taget springet og oplever flere positive ting, hvor den med blodsukkeret nok er den største - selv om hjernen stadig skal lære, at jeg er mæt.
KH
- frk. sveske
Jeg synes, at du er sej! Jeg kunne faktisk godt tænke mig at give ketose en ekstra chance, nu hvor jeg har set, at man stadig godt kan spise grøntsager - det har hidtil været den største hindring! :)
SvarSletHej Anne,
SletMange tak for roserne - det varmer. Jeg har godt nok dage, hvor jeg tænker på nødder og søde LCHF-sager, men jeg har også et mål. Jeg vil bare gerne være mæt og tilfreds + afslappet omkring min mad og der hjælper den høje fedt% altså godt på vej.
Der er plads til grønt, så giv du det bare en chance.
KH
- frk. sveske