grøn smoothie (igen) og æg med cherrytomater og mayo
(morgenmad, lørdag)
rød peberfrugt i kokosolie med krydderier og lidt ægte feta
(frokost, lørdag)
dadler med hasselnøddesmør = 'nougat'
(eftermiddagssnack, lørdag)
omelet med Hanegal kyllingebrystpålæg, manchego-ost og tomat +
squash/ rød peberfrugt i kokosolie med krydderier og avocado
(aftensmad, lørdag)
raw chiachokogrød med optøede blåbær
(morgenmad, søndag)
forberedelser til en ny 'grøn' uge
(søndag)
grønt til køleskabet
(søndag)
grøn smoothie (igen igen), kyllingedeller med broccoli & peanuts, mayo og hvidkål-/ gulerodssalat
med olie-/eddikedressing, ristede græskarkerner og hampefrøskaller
(frokost, søndag)
- smagsprøver til eftermiddagsthéen
(eftermiddagssnack, søndag)
(aftensmad hos mine forældre, søndag)
Nu er weekenden snart omme. Den har været lidt hård for mig at komme igennem (læs: som græsenke igen), men jeg har vist spist meget godt. Jeg er gået på sukkerafvænning igen igen og har også skåret mælkeprodukterne (læs: altså kun dem af komælk) ud igen for en periode. Kosten var kommet lidt på et sidespor i ugens løb, men det har jeg fået rette op på i weekenden og jeg har forberedt mig på en ny uge.
Weekenden afsluttes nu med Borgen - god aften til alle mine fantastiske læsere.
P.S. Jeg beklager de lidt mærkelige formater på billederne i dette indlæg, men jeg skal altså lige lære den iPhone helt at kende.
Tak for inspiration endnu engang. Gode billeder :)
SvarSletSelv tak ;-) Du skal være så velkommen.
SletKH
- frk. sveske
Er det virkelig alt du spiser på en dag? f.eks virker din aftensmad lørdag meget lille?
SvarSletHej,
SletJa, det var det næsten - så kan godt give dig lidt ret, men nogle dage har jeg bare ikke lyst til et stykke kød. Jeg hoppede dog i seng på en proteinshake lørdag;-)
Og i dag fik jeg også lidt til aftentheen i selskab med Borgen. Mine proteinshakes i.f.m. træning er der heller ikke lige billeder af ;-)
KH
- frk. sveske
Jeg tror også snart jeg vil hoppe på de grønne smoothies igen - kan du måske lokkes med at skrive lidt nærmere om, hvad du putter i? Og måske også lidt med mængder - sidst jeg gjorde mig i det, havde jeg svært ved at finde den "rette" balancegang smagsmæssigt, så det kunne være interessant at have en decideret opskrift, man kan prøve at følge - bare for at se, om det måske så bliver bedre :D
SvarSletHej Xenia,
SletJo, det kan jeg da - nu har jeg afprøvet flere kombinationer, men tager lige et par mere, så skal jeg nok blogge favoritterne ;-) Det er en lækker måde at få en god portion grønt på.
KH
- frk. sveske
Mums og tak for inspiration :-) Hvor længe kan de grøntsager du forbereder holde sig? Noget jeg helt klart overvejer. Har også sådan et fint mandolin jern, det kan bare gøre alting mere lækkert :-) vh Sabina
SvarSletHej Sabina,
SletVelbekomme da!
Hmm... En lille uge kan jeg i hvert fald sagtens have den stående - de er måske ikke så spændende rå sidst på ugen, men en tur på panden kan nemt peppe dem op.
KH
- frk. sveske
Det ser super lækkert ud. Hvilken et mandolin jern har du? Jeg har prøvet flere billige, men de var så dårlige, så nu ved jeg ikke om det mon kan betale sig at investere i et dyrt?
SvarSletLika
Hej Lika,
SletMit må vist også falde i den billigere ende, fåes i hvert fald i føtex. Det er af mærket 'apetit'. Min mor har et mangen til og det fungerer ganske fint.
Jeg synes i hvert fald, det er bedre end udgaverne i plastik.
Jeg var så heldig at få det i julegave og fik det først afprøvet med fint resultat i går :-)
KH
- frk. sveske
Åh jamen det gør skam intet :) Ikke når det er afprøvet og fungerer fint, så er det jo super. Jeg må lure i min føtex - for du har ret i, at plastikmodellerne ikke er så gode. Hvert fald ikke dem, jeg har afprøvet.
SvarSletLika
Hej igen,
SletNej, det synes jeg heller ikke - vi er i hvert fald to, som er glade for den model.
God jagt!
KH
- frk. sveske