fredag den 18. januar 2013

grønkålssalat med granatæble & pecannødder



Denne salat røg med i dagens madpakke, som tilbehør til en gang oksedeller med feta & jalapenos. Jeg var så heldig at kunne fylde køleskabet med lækre grønne sager i går, da min Kvickly havde -20 % på alt frugt og grønt i går. De havde endelig grønkål på hylden - har jeg ikke kunne få de sidste par gange. Desværre ikke i en øko-variant, men sådan må det være. Granatæblerne er stadig skønne og den jeg er vild med dem i kålsalaterne. Opskriften er inspireret af 'Sæson for god smag'.

grønkålssalat med granatæble & pecannødder
(1 pers.)

1 stor håndfuld hakket grønkål
1/4 æble i tyndes skiver
1/2 granatæble - kernerne
10 stk pecannødder
evt. ½ avocado

dressing
1 tsk æbleeddike
1 tsk grov dijonsennep
2 tsk olivenolie

fremgangsmåde:
1) Bland ingredienserne til dressingen og vend den godt med grønkålen.
2) Top med æble, granatæblekerner og hakkede pecannødder samt evt. en halv avocado i tern.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar