![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcA-Qg4qCmvb3haQjQHms7gDfOAjvnx0e9uIlL5vaWyMANhb9x1Iix51tf1bK3LromfzzxgVnW_RPl8JaIRSLlazQ8ZchvFoWB_2wplBSTKn1Z0GnMc8K2QWkpZi-4J06T5fL2JFj7zGE/s640/blogger-image--1453812083.jpg)
Denne salat røg med i dagens madpakke, som tilbehør til en gang oksedeller med feta & jalapenos. Jeg var så heldig at kunne fylde køleskabet med lækre grønne sager i går, da min Kvickly havde -20 % på alt frugt og grønt i går. De havde endelig grønkål på hylden - har jeg ikke kunne få de sidste par gange. Desværre ikke i en øko-variant, men sådan må det være. Granatæblerne er stadig skønne og den jeg er vild med dem i kålsalaterne. Opskriften er inspireret af 'Sæson for god smag'.
grønkålssalat med granatæble & pecannødder
(1 pers.)
1 stor håndfuld hakket grønkål
1/4 æble i tyndes skiver
1/2 granatæble - kernerne
10 stk pecannødder
evt. ½ avocado
dressing
1 tsk æbleeddike
1 tsk grov dijonsennep
2 tsk olivenolie
fremgangsmåde:
1) Bland ingredienserne til dressingen og vend den godt med grønkålen.
2) Top med æble, granatæblekerner og hakkede pecannødder samt evt. en halv avocado i tern.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar