onsdag den 9. maj 2012

kyllingbryst farseret med chorizo & flødeost + alt det grønne


I dag har jeg øvet mig i at få fedt nok til mine hovedmåltider. Ville egentlig have gået på 'no snacks', men det bliver først fra i morgen, så det hører I meget mere om i morgen.
Jeg fik sen aftensmad i dag, da jeg var til BodyPump i fitnesscentret. Jeg fik alligevel lavet et ret lækkert måltid med masser af smag og farver. Menuen stod på kyllingbryst fyldt med chorizo og flødeost, bagte bønner og tomater med smørklat og squash/ spinat med grønt pesto, feta & ristede pinjekerner. Det var lækker aftensmad.


kyllingbryst farseret med chorizo & flødeost
- bagt med grønne bønner og tomater
(2 pers.)

2 mellemstore kyllingbryster
6 sk chorizopålæg
4 tsk flødeost
urtesalt, peber
smør til stegning

grønne bønner
cocktailtomater
smørklat til servering

fremgangmåde:
1) Skær en lomme i kyllingbryster, smør med flødeost og læg chorizoen i. Luk brysterne med en kødnål.
2) Brun de fyldte kyllingbryster på en varm pande i smør. Krydr med urtesalt og friskkværnet peber.
3) Læg de grønne bønner i bunden af et ildfast fad og brysterne oven på sammen med tomaterne.
4) Bag/ steg til kyllingen er gennemstegt ved 200 grader i ca. 20 min.


squash/ spinat med pesto, feta & ristede pinjekerner
(2 pers.)

1 lille squash
2-3 håndfulde babyspinat
grøn pesto
olivenolie
feta (ikke light)
ristede pinjekerner

fremgangsmåde:
1) Lav lange strimler af squashen med en gulerodsskræller.
2) Bland squashstrimlerne med spinat og pesto.
3) Top med smuldret feta og ristede pinjekerner.

2 kommentarer:

  1. uhmmmmm... godt nok lækkert mad! det skal jeg da helt sikkert prøve at lave, bare uden at putte noget i kylling brystet. men salaterne lyder bare så lækre.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anna,
      Det var virkelig også lækkert og jeg glæder mig til endnu en portion til frokosten ;-)
      - frk sveske

      Slet