søndag den 5. februar 2012

vegetarlasagne med bønnegryde

(Beklager billedets kvalitet)

Da jeg for noget tid siden lavede vegetarisk bønnegryde smed jeg resten i fryseren. I dag blev den så serveret i en gang lasagne med ricotta og mozzarella. Desværre manglede bønnegryden noget smag og da ingen af de to oste rigtig har smag blev lasagnen lidt tam. Det må så være min note til næste gang, for det er ikke sidste gang jeg laver hverken bønnegryde eller vegetarlasagne ;-) Opskriften skal I da heller ikke snydes for - kom bare godt med krydderier i.

vegetarlasagne med bønnegryde
(2-3 pers.)

1 liter vegetarisk bønnegryde
3/4 pk. tørrede fuldkornslasagneplader (jeg brugte Urtekrams)
1 kugle frisk mozzarella
½ bg. ricotta (fx Galbani)

fremgangsmåde:
1) Læg bønnegryde, lasagneplader og de to oste skiftevis i et ovnfast fad - slut af med bønnegryde og ost på toppen.
2) Bag lasagnen ved 180 grader i 40-50 min*.

*Jeg havde staniol over cirka halvdelen af tiden, for toppen ikke blev for mørk.

3 kommentarer:

  1. Lyder lækker - tak for en inspirerende blog. jeg har afprøvet kokostoppene i weekenden, der jo også er perfekte til ovenpå en omgang skyr. Lever du efter bogen flad maven af Charlotte Hartvig?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Laura,
      Dejligt, du kan lide min blog og bliver inspireret herinde. Det er jeg glad for at høre.
      Nej, det gør jeg ikke. Jeg lader mig inspirere af opskrifterne. Det fungerer ikke for mig 'at leve efter' en eller andet bestemt retning eller kur. Jeg forsøger at lytte til min krop og spise den kost, som gør noget godt for mig og undgå det, som har den modsatte effekt.
      - frk. sveske

      Slet
  2. Jeg elsker når restemad bliver til en ny ret. Det lyder virkelig lækkert! Haps :-)

    SvarSlet