Uhm...!
For en peanutbutter-elsker er disse lækre bidder lige i øjet. Jeg har aldrig været fan af den rigtige Snickers, men de her skal vist bare opbevares i fryseren, så jeg ikke tømmer bøtten ad en gang...
Jeg har brugt Janes opskrift, som viste sig at være ligeså simpel, som opskriften på de hjemmelavede bounty.
hjemmelavet snickers
(16-18 stk.)200 g crunchy peanutbutter uden tilsat sukker
1 dl saltede peanuts
1 dl jordnødder uden salt eller andre nødder*
2 tsk Sukrin+
1 knsp vanillepulver - ikke vanillesukker
25 g smør
100-150 g mørk chokolade min. 70 % kakao
1 tsk kokosolie
*jeg brugte usaltede cashewnødder
fremgangsmåde:
1) Smelt peanutbutter i en gryde.
2) Hak peanuts og nødder i mindre stykker.
3) Kom nødderne, Sukrin+, vanille og smør i gryden. Rør til ensartet masse.
4) Kom peanutmassen i en form beklædt med husholdningsfilm.
5) Sæt formen med massen i fryseren til den er helt stiv.
6) Skær peanutmassen i de ønskede stykker og overtræk dem med smeltet chokolade rørt med lidt kokosolie.
7) Opbevar dine snickers i en lufttæt beholder på køl eller frost. Fra frost skal de blot stå ude 5 min. før de er spiseklar.
Disse må jeg da snarest lave. De ser lækre ud og uden alle mulige tilsætningsstoffer :)
SvarSletHej Hanne,
SletLige præcis - helt uden mærkelige numre ;-)
Velbekomme!
- frk. sveske
ER du vimmer de lyder lækre! Mums! Dem må jeg teste....
SvarSletHej Marian,
SletDe er stærkt vanedannende og herhjemme skal de blive i fryseren. Er de uden for kulden, skal de nemlig spises hurtigt ;-)
- frk. sveske
Åh ja, de er så gode!
SvarSletJa, de er faktisk farligt gode!
SletUha de ser lækre ud! :O) Hvilket mærke peanutbutter bruger du til dem?
SvarSletHej Heidi,
SletDet er et glas fra Green Choice, jeg har åben lige nu. Det er typisk den eller Urtekrams, jeg køber. Jeg har ingen favorit af de to ;-)
KH
- frk. sveske
Hvor længe kan de holde sig til? (midste holdbarheds dato fra de er lavet, hvis de er i køleskabet)
SvarSletHej Rikke,
SletJeg vil tro, de uden problemer kan stå et par uge i køleskabet. Har jeg ikke forsøgt mig med, da jeg smider dem i fryseren med det samme. De kan nemlig sagtens spises direkte fra frost ;-P
KH
- frk. sveske
Tror du man kan udelade kokosolien og erstatte med smør?
SvarSletHej Mia,
SletHvis du tænker på den ene tsk. kokosolie til chokoladeovertrækket, så vil jeg blot udelade den. Den gør blot ckokoladen nemmere at arbejde med - den bliver lidt tyndere i konsistensen, men det er ikke umuligt uden.
KH
- frk. sveske