søndag den 29. december 2013

lakrids-cacao med hindbærskum


I den seneste uges tid er varm cacao rykket ind som favorit-morgenmaden. Heldigvis kan den jo varieres i det uendelige - derfor opstod også denne lækre variant. Jeg elsker nemlig kombinationen af lakrids og de syrlige hindbær. 

lakrids-cacao med hindbærskum (LCHF)
(1 pers.)

lakrids-cacao
1 stor spsk raw cacao
et drys vanillepulver
et drys havsalt
1 tsk Urtekram rålakridspulver
3 dl kogende vand
2 spsk kokosolie

hindbærskum
1/2 dl fløde 38 %
1 spsk hindbærpuré

fremgangsmåde:
1) Blend ingredienserne til cacaoen sammen med stavblenderen.
2) Pisk fløden til skum.
3) Ved hindbærpuré i flødeskummet.
4) Top lakrids-cacaoen med hindbærskum og servér straks.


...enjoy!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar