Kransekagen til årets sidste aften er klar. Du får lige en hurtig opskrift midt i dagens køkkenforberedelser, inden kæresten skal hentes fra job. Dermed kan du også nå at bage din egen kransekage helt uden sukker.
kransekage med nougat
(12 stk.)
200 g smuttede mandler
2-3 spsk Sukrin Gold
5 dråber Stevia Vanille (kan udelades)
6-8 spsk past. æggehvide
1/4 port. nougat (kan udelades)
glasur
SukrinMelis
vand/ past. æggehvide
fremgangsmåde:
1) Blend mandlerne til fint mel.
2) Bland Sukrin og evt. Stevia i mandelmelet sammen med mandelessens.
3) Tilsæt æggehvide lidt efter lidt til konsistensen er blød og sammenhængende.
4) Del portionen i to og rul lange pølser - nemmest i plastfolie, så det ikke hænger i.
5) Tryk pølserne flade og fordel stykker af nougat på pølsen med mellemrum (se billede ovenfor).
6) Skær mellem nougatstykkerne og fold marcipanmassen omkring nougaten.
7) Bag kransekagestykkerne ved 200 grader i ca. 8 min. - hold øje.
8) Lad stykkerne afkøle helt inden de pyntes med glasur eller smeltet chokolade.
I ønskes rigtig Godt Nytår med tak for alt i 2013 ;)
Sikke fine de er altså! De skal da nok bringe lykke i aften!
SvarSletOg rigtigt godt nytår, søde Sveske! Jeg glæder mig til forhåbentligt at møde dig i det nye år :D
Hej Xenia!
SletTak for roserne - de bragte lykke - også i går ;P
Godt Nytår til dig - ja, mon ikke vi ses i 2014 ;)
KH
- frk. sveske
Hvor ser det bare SÅ lækkert ud Sveske. Ærger mig lige nu over, at jeg ikke prioriterede kranse kagen i år. Godt nytår herfra <3
SvarSletHej Louise,
SletDe var lækre - både på dagen og dagen derpå ;)
Godt Nytår!
KH
- frk. sveske
De ser jo absolut professionelle ud - godt nytår : )
SvarSletHej Snullemor,
SletTak for roserne og fantastisk Nytår til dig også ;)
KH
- frk. sveske