low carb basilikumspesto
(1 lille glas)
2 små potter frisk basilikum
30 g paranødder
30 g pecorino romano
1-2 fed hvidløg
et drys urtesalt
olivenolie
fremgangsmåde:
1) Blend nødderne groft i minihakkeren.
2) Nip og skyl basilikumbladene.
3) Kom basilikum, ost, hvidløg og salt i minihakkeren sammen med en god slat olie.
4) Blend til ønsket konsistens ved at tilsætte olie efterhånden.
5) Kom pestoen i et lufttæt glas og opbevar på køl.
...enjoy!
2) Nip og skyl basilikumbladene.
3) Kom basilikum, ost, hvidløg og salt i minihakkeren sammen med en god slat olie.
4) Blend til ønsket konsistens ved at tilsætte olie efterhånden.
5) Kom pestoen i et lufttæt glas og opbevar på køl.
...enjoy!
Lækkert, lækkert, lækkert er altid på udkig efter nye pestoer, for som Xenia har nævnt i denne uge, hvem kan ikke lide pesto. Glæder mig til at prøve denne her :0)
SvarSletHej Louise.
SletPesto har tidligere været fast inventar i mit køleskab, men det er gået lidt i glemmebogen. Nu genoplivet for at tilføre fedt til min ketosekost.
KH
- frk. sveske