mandag den 23. juni 2014

skyhøj forbrænding uge 3 (25.2014)

mandag: dag 1 Walk-outs 8x 3-5 reps (eftermiddag)

tirsdag: dag 2 4,2 km powerwalk (eftermiddag)

onsdag: dag 3 Goodmornings ?x 3-5 reps (eftermiddag)

torsdag: dag 4 Push Press ?x 3-5 reps (eftermiddag)

fredag: dag 5 5 km gåtur i skoven (eftermiddag)

lørdag: dag 6 Goblet Squat 12x 3-5 reps (morgen)

søndag: dag 7 5,8 km powerwalk (morgen)

Uge 3 'Stærk krop'. Så fik jeg min kettlebell-debut. Med den inde i billedet, er der gået en del kræfter til at øve teknikken i de forskellige øvelser. Det er virkelig her, jeg har holdt mit fokus, for der er mange ting at holde styr på plus det er træning med et helt nyt redskab. Det kan da også mærkes, at der nu er kommet lidt vægtmodstand med ind i billedet - I like! Skægt nok var det særligt walk-outs'ene med egen kropsvægt, som gav en del doms i mit svage skulder/nakke-område. Det har heldigvis fortaget sig over ugen. Ellers er det primært ømme underarme, som har påvirket mig.

Når det så er sagt, så tror jeg, at den mindre træningsmængde gør mig godt - tør næsten ikke sige det, men det går bedre med appetitten. Jeg tygger mig igennem mange grøntsager og det er kroppen vist ved at have vænnet sig til. Jeg har ikke skruet synderligt op for fedtandelen her efter min Whole30, men det gør jeg nok lidt i denne uge, da jeg stadig bøvler med sukkertrang.

Angående restitution så prioriteres søvn meget højt hos mig - og jeg sover skønt hele natten i gennem - og går gerne tidligt i seng, så der er sikret minimum 8 timer i kassen. Jeg har ikke fået praktiseret 'Anti-stress-vejrtrækningen' helt så meget som ønsket, men Rom blev jo heller ikke bygget på en dag. Jeg er ret god til at hive fat i den gode vejrtrækning - også den fra yoga - når det hele lige spidser lidt til.

Nu er uge 4 skudt i gang.

God træning!

1 kommentar:

  1. Jeg følger med fra sidelinjen, imens jeg venter på bogen :-) Kan du skrive noget om, hvilken kettlebell du har købt, om du er tilfreds med den osv?

    SvarSlet