lørdag den 2. august 2014

svampede og mættende morgen-vafler


Vafler til morgenmad?
Disse opstod lidt ved et tilfælde, da jeg havde bikset ingredienserne til en mælkefri udgave af 'scramled pancake' sammen i sidste weekend og vaffeljernet stadig stod fremme efter jeg havde bagt de lækre grønne madvafler. Det var dermed ret oplagt at bage vafler af dejen. Det blev nogle lækre og svampede vafler med yderst god mæthed, så det kan helt sikkert anbefales at bruge denne dej til vafler på weekendens morgenbord.

svampede og mættende morgen-vafler
(2-3 stk.)

2-3 æg
½ dl fuldfed kokosmælk
1 spsk kokosfibre
½ tsk bagepulver
et drys vanillepulver
et drys salt
evt. ghee til stegning

topping
chokolade 85 %
jordbær
banan
peanuts

fremgangsmåde:
1) Pisk ingredienserne sammen i en skål med en gaffel - klumper det, giv det en tur med piskeriset.
2) Lad dejen hvile 5 min. mens vaffeljernet varmer op.
3) Kom evt. en lille klat ghee i det varme vaffeljern før ca. 3/4 dl dej hældes i.
4) Bag til vaflen er gylden og slipper på begge sider.
5) Lad de nybagte vafler afkøle en smule på en bagerist før de pyntes med lækre toppings.


...enjoy!

_____
Indlægget indeholder affiliatelinks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar