lørdag den 29. september 2012

debut: morgenmad uden æg og mælk


Morgenmad uden æg? og mælk? Det kan man da ikke. Eller jo, det kan faktisk lade sig gøre og selv om jeg ikke havde troet det skulle ske for mig, så spiste jeg fredag morgen ovenstående tallerken. Menuen stod på en halv avocado og et styk soyamarineret kyllingespyd med en teskefuld mayonnaise. Ideén opstod egentlig lidt af tidsmangel og et eksperiment. Proteiner i form af kød skulle være godt til at stabilisere blodsukkeret. Det kan jeg kun bekræfte - jeg var mæt og tilfreds frem til frokost. Jeg spiser typisk min morgenmad kl. 6.30 på hverdage og maverumlen opstår som regel ved titiden og jeg får en lille snack. Det var dejligt at komme uden om den rumlende mave og være tilpas sulten til frokost.
Kødrester bliver nok ikke lige min foretrukne spise om morgenen, men det er ret sikkert ikke sidste gang, de ryger på menuen som morgenmad.

Hvordan har du det med kød/ fisk til morgenmad?

4 kommentarer:

 1. Jeg kunne spise pasta med kødsovs 24 timer i døgnet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det kunne jeg nu langt fra. Jeg foretrækker mine æg til morgenmad eller lidt syrnet mælkeprodukt, som variation ;-P
   - frk. sveske

   Slet
 2. Nu spiser jeg jo ikke andet kød end fisk, men det kan jeg sagtens spise om morgenen. Det sker ikke ret tit, bortset fra stegt røget laks, som jeg ofte laver til røræggene, (ungerne elsker det), men ellers er de andre i familien ikke ret fisket om morgenen, og det er nu en gang nemmest, hvis menuen på en travlt morgen er nogenlunde ens til alle :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke,
   Jeg forstår godt, det skal være nemt og med ens menu om morgenen.
   Uha, laks - den er jeg ikke gode venner med, så hatten af for, at I spiser det til morgenmad :-P
   - frk. sveske

   Slet