mandag den 22. september 2014

min træning uge 38 | muskelopbygning uge 3

mandag
10 min. opvarmning   Pre-Exercise-program på BrainWave-app'en
15 min. styrke   Walk-outs (BW)/ Swings (12 kg). 3 runder (trappemetoden). 50 sek. pause (eftermiddag)

tirsdag
fridag

onsdag
5 min. opvarmning   360 graders vejrtrækning, fodstræk og Bretzel
15 min. styrke   Goblet Squat (12 kg)/ Push Press (12 kg m/ 2 hænder). 3 2/3 runde (trappemetoden). 50 sek. pause (eftermiddag)

torsdag
fridag
90 min. yoga (aften)

fredag
10 min. opvarmning   Pre-Exercise-program på BrainWave-app'en
15 min. styrke   Walk-outs (BW)/ Swings (12 kg). 3 runder (trappemetoden). 50 sek. pause (eftermiddag)

lørdag
5 min. opvarmning    360 graders vejrtrækning, fodstræk og Bretzel
15 min. styrke    Goblet Squat (12 kg)/ Push Press (12 kg m/ 2 hænder - kun venstre). 3 2/3 runde (trappemetoden). 50 sek. pause (morgen)

søndag
fridag

Så gik min tredje uge på programmet; Muskelopbygning. Særligt sidst på ugen følte jeg mig virkelig stærkere i træningen. Det lykkedes mig nemlig at lave rene Push Press i højre arm med den 12 kilo tunge kettlebell i lørsdags. Det var en sejr. Og nu er endnu en kettlebell bestilt til samlingen, så jeg kan blive udfordret i min goblet squat, der faktisk er for nem med 12 kilo. Det er en lækker fornemmelse. Egentlig er det meningen, at programmet strækker sig over fire uger, men jeg pønser på at forlænge dette med tungere vægt. Jeg venter dog lige og ser, hvordan kroppen er stemt efter fjerde uge med endnu kortere pauser.

Kosten har ikke været meget lyst præget i den forgangne uge. Jeg får stadig tre gode hovedmåltider med masser af grøntsager samt protein og fedt. Jeg har dog haft mindre lyst til de to sidstnævnte i ugen, der er gået og det går lidt ud over mæthedsfornemmelsen og blodsukkeret hos mig. Det håber jeg på at kunne rette lidt op på i den kommende uge. Mandag (i dag) fyldes der på med masser af god mad, da søndagens sukkerindtag (hele to festmåltider tsk tsk...) giver øget sult og behov for at stabilisere blodsukkeret. Heldigvis beder kroppen om al den gode mad, så det er ikke en 'kamp' at vende tilbage - virkelig en sejr, at være kommet dertil i min jagt på et sundere 'jeg'.

Restitutionen kører sin vante gang - men denne uge også med lidt ekstra brug af BrainWaves til at vågne på lørdag og søndag. Jeg er stor fan af den app, som kan give mig næsten øjeblikkelig ro.

God træning!


PS. I lørdags postede jeg formbillede på min instagram @frksveske - og to søde damer gjorde mig opmærksom på fremgang i løbet af de seneste 8 uger.


Jeg satte lige billederne op ved siden af hinanden, for bedre at kunne sammenligne. Ganske rigtigt, så er maven blevet lidt fladere og håndtagene (læs: lændpatterne i daglige tale) er skrumpet. Det kan jeg jo ikke klage over. Det var nok også medvirkende til, at festmåltid(erne) kom på menuen i denne uge. Jeg har ikke sat dem helt i system, men det er blevet til lækkerier med 14 dages mellemrum i denne måned.

6 kommentarer:

 1. Sikke en bagdel....piffft.

  jeg må nok hellere få taget billeder af mig selv også.

  er selv i gang med SB. Og havde i uge 6 dag 1. Nåede lige præcis to omgange og er helt imponeret over at du nåede over tre runder. Havde den samme pause tid som dig. Måske jeg laver walkout for langsomt. Hmmm.

  Men rigtig flotte resultater hos dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maddy,
   Hvor er du sød.
   Billeder er gode til at spotte fremgang ;)
   Hmm... det er svært at svare på - måske jeg laver mine for hurtigt.
   Tak.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Boyaaahh Booty power- flot resultat Sveske :)

  SvarSlet
 3. Hvor ser du bare godt ud Sveske! SÅ fin fremgang! :-) Har du egentligt tænkt over, at du jo nok er en type 3 nu? Ikke fordi jeg tænker, at du skal ændre maden, hvis du trives, men det er da bare mega fedt, at være en 3'er :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vikki,
   Tak skal du have.
   Ikke som sådan. Jeg har mere tænkt, at det er fint, der sker lidt, selv om jeg ikke går voldsomt meget op i at følge Anna B's anbefalinger for kosten til punkt og prikke.
   Og en stjålet nattesøvn pga. festmåltid har lige afskrækket mig lidt fra disse igen... At kunne nyde sådan med god samvittighed er ellers en skøn fordel ved at være type 3 (hvis det er tilfældet).
   KH
   - frk.sveske.

   Slet