tirsdag den 21. maj 2013

hi from hollywood

Tænk, nu er de første to uger gået og dermed halvdelen af vores ferie i staterne. Ferien nydes i fulde drag, som det vist også fremgår for de af jer, som følger mig på instagram - kik endelig forbi  ;-) Jeg beklager de mange madbilleder, men det er typisk til måltiderne, at mobilen er med ellers bliver der taget masser af lækre billeder med kameraet, som I nok skal se mange flere af, når jeg er hjemme igen. 

Ruten har indtil videre bragt os langt omkring til blandt andet: vild natur i Yosemite og Sequoia Nationalparkerne, hvor vi var heldige at se bjørne - et varmt og stressende Las Vegas - imponerende Grand Canyon - San Diego med stemning af Mexico og badeby - nu Los Angeles, som der skal ses nærmere på de næste par dage (any tips, please leave a comment).

Det var lige et lille postkort fra USA. Håber, I nyder det danske forår.

I'll be back... ;-)


4 kommentarer:

 1. Jeg er grøn af misundelse over jeres tur!
  Var i LA sidste sommer, men havde kun et par dage der, inden turen gik videre. Jeg kan anbefale en gåtur langs vandet fra Venice til Santa Monica Pier (eller omvendt), det var et par kilometer i sandet og det er en skøn tur og man får set begge steder på en eftermiddag/formiddag.

  Ha en dejlig tur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine,
   I dag blev det til gåtur på Venice Beach. Desværre var antallet af gæster begrænset pga. det kølige vejr. Men bare skønt med det lækre sand mellem tæerne.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Kære Frk Sveske - jeg ønsker at sende dig en mail men kan ikke finde en mailadresse nogen steder? Vil du sende mig en hilsen på myfitlife@live.dk så kan jeg komme i kontakt med dig.

  Mvh Anneli

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anneli,
   Mange tak for dine mails - jeg skal nok lige få svaret dig snarest, når jeg lige er faldet tilbage i hverdagen igen.
   KH
   - frk. sveske

   Slet