tirsdag den 22. november 2011

dagens heldige asen x2


Endnu en gang var jeg heldig at blive ringet op og få den besked, at jeg havde vundet bogen i Helsam's ugekonkurrence. Skønt!
'DET helbredende KØKKEN' af Mikael Bitsch, Søren Lange, Cathatina Rosendal & Kirsten Skaarup var min lækre præmie, som jeg straks hentede efter arbejde. Jeg glæder mig til at se nærmere på den og blive inspireret.

Derudover var jeg også blevet trukket ud i lokalavisens ugentlig konkurrence om 1x fribillet til biografen. Jeg sender ofte kuponen og der var gevinst i denne uge. Skønt.

Der var altså dejligt held med mig i dag.

Eftermiddagen er blevet brugt på julegaveindkøb - jeg er godt på vej, selv om jeg endnu ikke har modtaget ønskesedlerne fra modtagerne... Målet var at komme i mål inden 1. december, men det bliver det nok ikke helt til. Kærestens gave er den største udfordring, men håber en ønskeseddel kan hjælpe mig lidt på vej.
Nu får jeg mig en gang rester fra køleskabet (det er altså bare dejligt, når aftensmaden ikke altid skal laves fra bunden). Det er blevet til en gang pastasalat i fad med tomatsauce og gratineret med god reven ost. Kunne ikke lige få et ordentligt billede, så det må I desværre undvære.

P.S. Skulle du være en af dem, som indimellem søger inspiration på min 'to try'-liste, så vil du nok opdage, at der kommet en del lækre 'søde' sager på fra PCOliv.dk. Kender du ikke den blog, så tjek den ud. Den er fyldt med lækre sager også for os som ikke har PCO, men bare gerne vil gøre noget godt for vores kroppe.

2 kommentarer:

  1. Hold da op hvor vinder du bare mange konkurrencer! Må da indrømme at jeg bliver lidt jaloux en gang i mellem ;D mon du kan sende lidt held herover til mig gennem nettet?? ;)

    SvarSlet
  2. Jeg sender al mulig held din vej.
    Skal dog hilse at sige, at der har skulle mange indsendte/afleverede kuponner til, før jeg som nu har fået bid.
    - frk. sveske

    SvarSlet