lørdag den 5. november 2011

4411

state of the week...

Hmm... Havde faktisk overvejet at droppe en status denne uge, da jeg stort set ikke kan skrive andet end, at den har lignet sidste uge meget, desværre. Men jeg kan jo lige så godt være ærlig over for mig selv (og jer derude, som læser med = SKØNT!)
Dog går jeg nu på tredje dag i min kolde tyrker. Dag 1 var meget slem med hovedpine! Jeg hader den, den er i virkeligheden grund nok til at holde sig fra det hvide stof (læs: sukker). It was almost killing me... Argh, men jeg var meget tæt på at smide håndklædet i ringen og give kroppen det, den skreg efter. MEN jeg gjorde det ikke! Det er ugens sejr og nu går det langt bedre. Jeg er ved at finde motivationen igen (håber jeg).
Kosten har langt fra været optimal, indtil i torsdags... Mere er der ikke at sige om den sag.
Træningen har det også været lidt sløj med, da der er gået et par eftermiddage med at bringe og hente den lille Polo på værkstedet. Tirsdag hos fys'en var igen hård. Jeg er godt nok lidt ramt i min skulder/nakke. Den har heldigvis fået det bedre her sidst på ugen, hvor jeg også har fået lidt adspredelse i mine arbejdsopgaver. Back to the subject. Jeg har trænet lørdag, søndag, torsdag og fredag á 60 minutter cardio per gang = 240 minutter og dermed er jeg i mål med hensyn til ugens træning. Øvelserne fra fys'en er også så småt ved at køre. Har haft dem på programmet to gange og tager typisk mave på dag 2, hvis jeg træner to dage i streg. Måske jeg en dag bliver afhængig af det der styrketræning også (I wish!).

(beklager, billedets kvalitet)

+1,0 kilo. Der er kun en vej og det er nedad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar