mandag den 24. oktober 2011

4211

state of the week...

Der er jo passeret endnu en lørdag og jeg var på vægten, selv om jeg egentlig havde overvejet at springe over, da jeg vidste, jeg ikke havde arbejdet synderligt seriøst for at få den i minus.
Kosten har kørt lidt på rutinen og der er desuden blevet hygget med kæresten (læs: spist lidt sukker, men mere om det senere...)
Motionen har kørt som den plejer. Det har været skønt ikke at skulle afsted alene, for der har været et par dage uden den store lyst og energi, som så alligevel har givet god pote. Det er en skøn fornemmelse. 299 min cardio i fitnesscentret er det blevet til.


Vægten var som forventet i plus, dog kun med +0,2 kilo, så det er okay. Jeg er stadig lidt i et dilemma angående mål og ofre...

4 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er super sejt, at du har valgt sådan at offentliggøre din egen personlige "kamp" med vægten, sukkertangen, motionen og kulhydraterne.. -det er rart at kunne læse med, og vide at andre "derude" også har samme tanker, følelser og dilemmaer som en selv! :O) Man er ikke alene og det hjælper at vide! Lige pt er jeg 2 kg fra drømmevægten, og jeg har også på fornemmelsen, at min vægt forsøger at stabilisere sig hvor den er nu, men det skal den bare ikke have lov til - jeg bestemmer ;O)

  SvarSlet
 2. Hej Heidi,
  Ih... din besked varmer! Det betyder så meget at vide, at 'jeg ikke er alene' - men andre også går og tumler - og ikke mindst, at der er nogen derude, som gider læse alle mine grublerier.
  Du har helt ret 'du bestemmer'. Jeg vil også bestemme, men vil jeg ofre??? Hmm... det dilemma forsvinder nok ikke lige...
  - frk. sveske

  SvarSlet
 3. Du er bestemt ikke alene! Jeg har siden juni/juli tabt mig ca. 10 kg. Lige nu siger den dog -9 da jeg ligger på cirka 66, og her vil min vægt åbenbart gerne være, den har i hvert fald totalt stabiliseret sig her. Det er rigtig træls, da jeg har et brændende ønske om, at komme på de 62 kg.
  Jeg tror lidt at problemet er, at jeg ved ved, at det er en skide hård kamp. For det har det godt nok været.. Og så er det virkelig demotiverende at kigge ud af vinduet på den mørkegrå himmel, se flagstangen sveje af stormen og så se de 8grader på termometret. Det hjælper ikke spor på løbe-motivationen.

  Jeg sætter stor pris på din blog. Den er både motiverende, ærlig og lækker at læse. Det er virkelig en fornøjelse (også at vide, at man ikke er alene) :)

  Kærligst Caroline

  SvarSlet
 4. Hej Caroline,
  Hold da op! Endnu en skøn kommentar her på bloggen. Jeg er virkelig glad for, at I læser med derude og ikke bare ryster på hovedet og tænker - tag dig sammen, frk. sveske. Det er nemlig en hård kamp, specielt her hvor det gælder de sidste kilo.
  Super flot vægttab, du har opnået og jeg kender, som du kan læse, alt til at vægten står stille... MEN som Heidi skriver, så er det 'DIG, som bestemmer over din vægt'.
  Continue the battle! (I'll try to get mine back on track)
  - frk. sveske

  SvarSlet