mandag den 25. april 2011

Velkommen!

Velkommen til min blog. Den første i mit liv. Jeg er helt ny i dette univers, men håber da, jeg kan fange interesseren hos nogen af jer derude bag skærmen.

Jeg vil gerne bruge denne blog til at fortælle lidt om alt - og meget om mad, som er noget der fylder meget i mit liv, mest fordi jeg er en af dem, som skal tænke over, hvad jeg putter i hovedet, da jeg samtidig har et ønske at have en sund krop, som ikke er i risiko for diverse livsstilssygdomme. Jeg ville lyve, hvis tallet på vægten ikke havde en betydning (jeg er et hunkøn), men jeg forsøger virkelig at tillægge den mindre betydning. Kan dog ikke garantere, at den (og evt. dens udvikling) ikke kommer med her i bloggen. Jeg vil gerne have, at det er den sunde følelse - det at jeg passer på mig selv - der er det vigtigste. Det jeg ser i spejlet skal være noget, jeg har det godt med. (Hvilket ikke helt er tilfældet pt. desværre). Derfor er træning/motion også noget, der hører med. Jeg er en af de mange danskere, som har et medlemsskab til det lokale fitnesscenter, som bliver brugt mere eller mindre regelmæssigt. I den seneste tid er det blevet mindre regelmæssigt, men det er der jo også råd for. Jeg har da fået gang i morgen-gårturene/powerwalks her i påsken - så lidt om træning kommer der også. Desuden hænger min livsstil meget samme med min psyke/ mit humør - så tanker om livet med kost og træning vil være en naturlig del af denne blog.

Endnu en gang 'Velkommen til' - har jeg ikke tabt dig i denne intro, læser du måske lidt med fremover... Og læg endelig en kommentar!

2 kommentarer:

 1. Hej Frk. Sveske :)

  Velkommen til blogland

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad

  SvarSlet
 2. Hej Anita,
  Mange tak skal du have ;-)
  - Frk. Sveske

  SvarSlet