Her til aften blev der i mit køkken lavet en stor portion
asiatiske kødboller i paneng red curry sauce, så der er dejlige rester i køleskabet. Jeg spiste blomkålsris og salat som
her til. Denne gang dampede jeg blot blomkålsrisene ved at komme lidt vand i skålen og dække den med film, inden den fik cirka 45 sekunder i microovnen. Det fungrer bedre end det med at hælde kogende vand over, som jeg forsøgte med
sidst. I dag rev jeg også den rå blomkål på mit grove Microplane rivejern frem for i minihakkeren. Det er helt sikkert sådan jeg blomkålsris fremover ;-)
Fedt at du sådan lige gennemtester blomkålsrisene for os - så kan det være, jeg snart får taget mig sammen til at prøve dem ;)
SvarSletHej Xenia,
SletJeg tester meget gerne!
Fik dem da også 'solgt' til kæresten i går ;-) Nu er han også meget spændt på blomkålspizzabunden, som vi skal have senere på ugen.
Skønt, at han er med på alle mine eksperimenter :-D
- frk. sveske