tag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post4746994051529030858..comments2024-03-19T02:58:55.554+01:00Comments on frk. sveske: sesam sandwichbrødfrk. sveskehttp://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-35551138683508118762013-10-22T07:33:34.306+02:002013-10-22T07:33:34.306+02:00Hej Eva,
Tak for tippet - jeg må vist selv lune en...Hej Eva,<br />Tak for tippet - jeg må vist selv lune en leverpostej næste gang den 'craving' opstår ;-)<br />KH<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-9815116029121477362013-10-22T07:22:40.441+02:002013-10-22T07:22:40.441+02:00Hej Kathe,
Ja da, selvfølgelig kan den laves selv ...Hej Kathe,<br />Ja da, selvfølgelig kan den laves selv uden mel/ gluten - jeg kan bare spise leverpostej, hvis jeg først har set den rå - der er jeg bare sær.<br />KH<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-20461153862380295132013-10-22T07:21:49.573+02:002013-10-22T07:21:49.573+02:00Hej Maria,
Det overvejede jeg faktisk også at undl...Hej Maria,<br />Det overvejede jeg faktisk også at undlade, meen... elsker jo brød og erstatningerne for brød, så det blev ikke lige i denne omgang.<br />KH<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-34205357366253660812013-10-22T07:20:56.805+02:002013-10-22T07:20:56.805+02:00Hej igen Louise,
Ja, mælkeprodukterne har også lig...Hej igen Louise,<br />Ja, mælkeprodukterne har også lige haft et lidt for godt tag i mig, så nu er de (igen) på nedtrapning - har aftalt med med selv, at det kan give til en havarti (til ostemadder og ostepaneret æg), når der er øko-lørdag i føtex... <br />KH<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-77104309962716339492013-10-22T06:36:47.964+02:002013-10-22T06:36:47.964+02:00Tulip leverpostej er uden gluten - bare info ;)Tulip leverpostej er uden gluten - bare info ;)Evanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-64211035383272679532013-10-21T17:51:23.046+02:002013-10-21T17:51:23.046+02:00Hvor ser det lækkert ud. Det skal bestemt prøves. ...Hvor ser det lækkert ud. Det skal bestemt prøves. <br />Mvh Kathe<br /><br />PS Jeg tænker lige, at man vel sagtens kunne bage sig en leverpostej på sesammel eller med Husk?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-197676550604439772013-10-21T14:44:33.802+02:002013-10-21T14:44:33.802+02:00Ok tak for tilbagemeldingen :D Elsker også lun lev...Ok tak for tilbagemeldingen :D Elsker også lun leverpostej og får sjovt nok altid trangen til ost når man får et godt stykke brød. men prøves skal det i weekenden i hvertfald!Louisehttps://www.blogger.com/profile/03539877781306615709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-87058353970600282582013-10-21T13:37:50.365+02:002013-10-21T13:37:50.365+02:00Uhm - lun leverpostej med ristede svampe og bacon ...Uhm - lun leverpostej med ristede svampe og bacon - det er altså bare godt! Jeg er så hardcore at jeg sagtens kan spise sådan en uden brød - ja ja bare kald mig sær ;-)<br />Men dit brød ser nu rigtig lækkert ud :-)<br /><br />kh mariaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01027054568341556366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-55248299248558111992013-10-21T10:08:11.243+02:002013-10-21T10:08:11.243+02:00Hej Louise,
Her var det leverpostejen, som smagte ...Hej Louise,<br />Her var det leverpostejen, som smagte af mere... Men jeg forstår dig og ja, det har lidt samme effekt som øvrige brøderstatninger... Jeg fik lyst til ostemadder (øv, havde ikke mere ost!!) Må snart investere i Pofiber og afprøve dit 'ristebrød'.<br />KH<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-23088038548473393482013-10-21T10:06:10.046+02:002013-10-21T10:06:10.046+02:00Hej Ditte Marie,
Brødet er en smule ægget i konsis...Hej Ditte Marie,<br />Brødet er en smule ægget i konsistensen, men det er ikke rigtig noget, jeg bemærker længere. Min smagsløg har glemt konsistensen af det alm. melholdige brød, tror jeg.<br />Sesam-melet er i hvert fald godt til at hindre det meget æggede uden at tilføre en sødelig smag, som mandel- og eller kokosmelet.<br />KH<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-46755665419523600262013-10-21T09:54:17.928+02:002013-10-21T09:54:17.928+02:00Ser rigtig lækkert ud - honestly smager det så god...Ser rigtig lækkert ud - honestly smager det så godt at det giver trang til mere?? ved godt hvad jeg mener :D<br />Knus LouiseLouisehttps://www.blogger.com/profile/03539877781306615709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-88981453233054048212013-10-21T09:10:02.028+02:002013-10-21T09:10:02.028+02:00Ser super lækkert ud og ligner til forveksling rig...Ser super lækkert ud og ligner til forveksling rigtig brød, i hvert fald på overfladen. Er det ægget i smag og konsistens? Det kan selvfølgelig ikke undgåes helt, men de fleste LCHF-brød får en ret ægget konsistens, synes jeg.ditte mariehttp://www.dittemariedrehn.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-20516077158124004062013-10-21T08:57:41.435+02:002013-10-21T08:57:41.435+02:00Hej Vikki,
Det er rigtigt med Hanegal leverposteje...Hej Vikki,<br />Det er rigtigt med Hanegal leverpostejen - den har jeg også før stået med i hænderne, men endnu ikke afprøvet. Det er ikke alle fra køledisken, som smager lige godt lune, er min erfaring, men nu bliver det nok Hanegals en anden god gang. Lørdag blev der bare købt en spiseklar med hjem ;-P<br />KH<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-59199199693310336842013-10-21T08:52:40.395+02:002013-10-21T08:52:40.395+02:00Nøj, det ser lækkert ud, det der brød! :-) Det kom...Nøj, det ser lækkert ud, det der brød! :-) Det kommer på to-do-listen. <br />Bare et lille tip, til en anden gang; Hanegal laver glutenfri leverpostej, som smager fortræffeligt lun :-) Jeg køber dem tit, når de er på spot, og putter dem i fryseren. Så har jeg dem, til hvis trangen melder sig. Det sker nemlig også her, at der melder sig en spontan trang til leverpostej :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08644546378733253781noreply@blogger.com