tag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post26298468309205959..comments2024-03-19T02:58:55.554+01:00Comments on frk. sveske: chokoladeflødeisfrk. sveskehttp://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-15780636996087390992012-09-05T14:33:42.374+02:002012-09-05T14:33:42.374+02:00Hej Heidi,
Jeg har ikke oplevet noget knasende Suk...Hej Heidi,<br />Jeg har ikke oplevet noget knasende Sukrin, når jeg bruger det i is som her. Det bliver altså fint opløst.<br />KH<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-68393692872542776082012-09-04T18:45:01.456+02:002012-09-04T18:45:01.456+02:00Den ser godt nok også lækker ud!
Tænkte på om du i...Den ser godt nok også lækker ud!<br />Tænkte på om du ikke har problemer med at piske sukrinen ud så den bliver opløst? Eller bliver den opløst over tid ligesom sukker, når den er kontakt med væsken i isen?heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.com