tag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post5426654190270623690..comments2024-03-19T02:58:55.554+01:00Comments on frk. sveske: kanelkage med æblerfrk. sveskehttp://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-82165055186134887002012-08-23T09:41:06.482+02:002012-08-23T09:41:06.482+02:00Hej igen,
Jeg ville nok gange portionen op til så ...Hej igen,<br />Jeg ville nok gange portionen op til så stor en form, da min ikke var ret høj i en 20 cm form.<br />Jeg spiste den, som jeg har skrevet, også med sukkerfri cream cheese frosting ;-P<br />Helt sikkert, den kan laves med revet gulerod, men jeg går uden om rodfrugter pga. deres stivelsesindhold. Spiser kun gulerødder rå.<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-81484446350574969202012-08-23T09:33:01.753+02:002012-08-23T09:33:01.753+02:00Hej Frk. Sveske
Tror min springform e en 28 cm. s...Hej Frk. Sveske<br /><br />Tror min springform e en 28 cm. springfrom, så kagen vil nok blive lidt mere flad. Tænkte også den kunne blive lækker med revet gulerod også lave en frosting af philadelphia smagt til med sukrin melis og citron:)Det ville sikkert også klæde kagen med lidt grofthakkede chokoladestykker:)<br />Det må prøves snarest - så skal jeg nok melde tilbage med resultatet. <br /><br />Mvh. Heidi<br /><br />Heidi Fhttps://www.blogger.com/profile/16725622835873730103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-82636421221509942422012-08-23T07:31:17.939+02:002012-08-23T07:31:17.939+02:00Hej Susanne,
Tusinde tak for roserne til bloggen :...Hej Susanne,<br />Tusinde tak for roserne til bloggen :-)<br />Jeg elsker den våde konsistens og synes ikke, den er kold, men jeg har også vænnet mig til smagen af Sukrin ;-)<br />Tak, jeg forsøger at holde den kørende regelmæssigt, da det giver mig den bedste følelse i krop og sind. Jeg træner i et lille lokalt center i provinsen (bor ikke i Odense), som ikke er noget anbefalelsesværdigt.<br />KH<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-87891490190829135902012-08-22T17:25:58.518+02:002012-08-22T17:25:58.518+02:00Hej Frk. sveske
Tak for en fin blog :)
Har bagt d...Hej Frk. sveske<br /><br />Tak for en fin blog :)<br />Har bagt den glutenfri squashkage... Smagen er lækker, med konsisten er meget våd/kold som oppies nærmest. Er det også din erfaring? <br />Det ser ud til du har godt gang i træning... godt gået! hvor træner du? Et sted du kan anbefale?<br /><br />Vh Susanne Zhall (Tilflytter til Odense)<br /><br />Livet på Søndergaardhttps://www.blogger.com/profile/02155975703619660869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-70322280527306002762012-08-22T14:10:48.943+02:002012-08-22T14:10:48.943+02:00Hej Heidi,
Det er jeg rigtig glad for at høre. Jeg...Hej Heidi,<br />Det er jeg rigtig glad for at høre. Jeg nyder at dele min mad og lidt fra dagligdagen med jer herinde.<br />I mine (endnu) lille køkkenbeholdning har jeg kun en 20 cm springform, så den er også blevet brugt her.<br />Lad mig endelig høre, hvad du synes - når den er blevet afprøvet.<br />God dag!<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-90199638354020562562012-08-22T13:45:50.957+02:002012-08-22T13:45:50.957+02:00Hej Sveske
Følger troligt din blog hver dag og sy...Hej Sveske<br /><br />Følger troligt din blog hver dag og synes du gør et super stykke arbejde med dine dejlige opskrifter og oplevelser fra din dagligdag:)<br /><br />Hvilken størrelse springform har du brugt til kagen? Den ser bare rigtig god ud og står helt klart på listen over kager der skal prøves:P <br /><br />Fortsat god dag. <br /><br />Mvh. HeidiHeidi Fhttps://www.blogger.com/profile/16725622835873730103noreply@blogger.com