tag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post4429081430290051956..comments2024-03-19T02:58:55.554+01:00Comments on frk. sveske: weekend dessert? LCHF chokolade-fondantfrk. sveskehttp://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-67358588898925466052014-03-17T12:23:18.968+01:002014-03-17T12:23:18.968+01:00Hej Anne,
Det er da et tip, der er værd at afprøve...Hej Anne,<br />Det er da et tip, der er værd at afprøve.<br />Tak.<br />KH<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-19478433161781253232014-03-14T11:29:04.018+01:002014-03-14T11:29:04.018+01:00Jeg ved at "normale udagver" af chokolad...Jeg ved at "normale udagver" af chokoladefondant'er indebærer at man drysser de smørsmurte forme med sukker inden dejen hældes i. Måske man kunne det samme med sukrin gold? Men jeg ved ikke om sukrin kan nå at karamelisere så hurtigt.<br />KH<br />AnneAnnehttps://www.blogger.com/profile/05346638540312004631noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-89381322794387727282014-02-27T07:07:08.704+01:002014-02-27T07:07:08.704+01:00Hej,
Mange tak for jeres input til en mere sprød s...Hej,<br />Mange tak for jeres input til en mere sprød skorpe.<br />God idé med at bage dem fra frost.<br />Tak.<br />KH<br />- frk. sveskefrk. sveskehttps://www.blogger.com/profile/05918534462798431189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-51951122164292909822014-02-22T11:17:42.416+01:002014-02-22T11:17:42.416+01:00Altså, jeg har en opskrift på nogle fuldstændig vi...Altså, jeg har en opskrift på nogle fuldstændig vidunderlige chokoladekager med mascarpone. Det er ikke chokoladefondant, men de er ren fantastisk chokoladenydelse, lækkert klistrede og med mere "skorpe", som du efterlyser. Prøv dem, opskriften er på min blog.Ceciliehttps://www.blogger.com/profile/15841786535774769457noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3681140530173021835.post-82953110405066266102014-02-21T21:31:51.281+01:002014-02-21T21:31:51.281+01:00Måske kan det give mere skorpe at bage ved varmluf...Måske kan det give mere skorpe at bage ved varmluft, hvis du har mulighed for det. Ellers evt. Hårdere varme eller længere tid, der kan det være en hjælp at dejen er afkølet gerne i fryseren. De kan godt bages når de er dybfrosne, mener det tager ca 12-15 min istedet.<br />Håber det kan hjælpe dig.<br />Kh.<br />Anne-MarieAnne-Mariehttp://www.opskriftsamleren.dknoreply@blogger.com