mandag den 6. august 2012

min weekend i madbilleder

blueberry pancakes med cashewnøddesmør 
(morgenmad, fredag)

æggesalat med avocado, grønt og to tykke skiver gouda 
(frokost, fredag)

(sofalækkerier, fredag)

blueberry pancakes med cashewnøddecreme & 1 blødkogt æg 
(morgenmad, lørdag)

kærestens stykke bryllupskage  
(eftermiddag, lørdag. Jeg sprang kagen over i håb om at undgå de værste sukker-tømmermænd)

fisketallerken med dressing og flutes - bagt laks med mango chutney og lakseroulade  
(bryllupsforret, lørdag. Desværre spiser jeg ikke laks, så min tallerken gik ud ganske urørt)

kalvefilet med ristede svampe, dampede gulerødder og grønne asparges med 
serrano skinke + nye kartofler med smør og persille samt kalvesovs  
(bryllupshovedret, lørdag. En udfordring for mig, hvor jeg lagt fra blev mæt 
af lidt kød, svampe og asparges...)

kagetallerken medklæg chokoladekage, vanilleis, jordbærpuré og frisk frugt i små tern 
(bryllupsdessert, lørdag. Puha, der kom sukker-hjertet på prøve, for jeg var virkelig SULTEN, så jeg lod mine øjne 
overtale mig til at spise halvdelen af portionen, som virkelig gav et sukker-rush!)

endnu en gang blueberry pancakes med peanutbutter/ cashewnøddecreme 
(morgenmad, søndag. Tom mave skulle fyldes op og heldigvis var der æg i det ellers tomme køleskab)

kornfri spinattærte med kylling
(frokost, søndag)

 
(aftensmad, søndag)

(aftensnack, søndag)

Som I nok kan se, så har jeg ikke sultet i weekenden - bortset fra lidt krise lørdag aften. Heldigvis var der lidt mandler med i bilen til at overleve på.
Trods en ren afslapningsdag søndag fik jeg da lavet god mad. Der er gode rester af tærten, så jeg har lidt nemme måltider i den kommende tid.
Nu gælder det mandagen... hvor kæresten igen skal afsted på job (endda på vores 2½ årsdag), øv!

Rigtig god mandag til jer derude!

8 kommentarer:

  1. Sikke en lækker madweekend. Og den laksetallerken kunne jeg altså godt have spist for dig - uhm;-)

    Var det et godt bryllup ellers? Og blev du tilfreds med outfittet?

    Kh Trine

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej søde Trine,
      Takker ;-) Jeg har også nydt det. Den tallerken måtte du gerne have fået ;-P Det er ikke sådan at være kræsenpind og korn-/ stivelses-fri.
      Det var en fint fest, men jeg er ikke så meget til sådan familiefest, så vi var heldigvis tidligt hjemme. Ville gerne nyde det sidste af weekenden med kæresten, inden han igen er taget afsted i dag :-(
      Outfittet blev som blogget og det var fint, selv om leggings'ene lagde en dæmper på kjolen.
      KH
      - frk. sveske

      Slet
  2. Super blog! Er allerede godt i gang med at låne dine opskifter ;-) Hvilken slags protein-pulver bruger du i din mad? Har ikke brugt det i mad før. Hvilket mærke? Og hvor køber du det? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej CLP!
      Tusinde tak for roserne til bloggen.
      Uh, det står min kæreste for. Jeg har ikke kastet mig ud i at ofre penge på de dyre helse-varianter, så det er nok ikke de mest naturlige produkter, men her går jeg lidt på kompromis.
      - frk. sveske

      Slet
  3. Det ser virkelig lækkert ud! Tror jeg drager inspiration fra dig de næste par dage:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Pia,
      Tak skal du have og det skal du være velkommen til ;-)
      - frk. sveske

      Slet
  4. Hvor ser det lækkert ud! Det er en super inspirerende blog du har :-)
    Jeg har lige lavet et indlæg om din blomkåls-pizza - nøj, hvor var den lækker!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Charlie,
      Tak for de søde ord.
      Dejligt, du kan lide den og tak for linket til min blog. Jeg er selv vild med alle alternativerne til den traditionelle pizzabund - så kan man jo spise pizza uden den tunge klump i maven. Jeg har selv varianten med 'æggebund' i madpakken i dag - se den her: http://frksveske.blogspot.dk/2012/05/pizza-med-ggebund.html
      - frk. sveske

      Slet